Hello World!

Címkék: első bejegyzés

2012.01.03. 19:47

Hello mindenki, Richie vagyok. Erre a blogra mindenféle írásom, legfőképp dalszövegeim fognak kerülni... legalábbis ezt tervezem. Idővel felkerül majd mind. Minden saját művészeti alkotás másolása, lopása és egyéb TILOS! Ha elkéred, valószínűleg szívesen megengedem hogy kirakd az oldaladra. Kérésre is íírok dalszöveget ha valaki szeretne. Enníit a blogról.
Rólam: 1995.04.04-én születtem, jelenleg 16 éves vagyok, transzszexuális srác. Kos csillagjegy. Művészeti szakképző iskolában grafikusként tanulok, de az igazi célom hogy zenész legyek. Imádom a jó rockzenét és igazi macska és animemániásnak tartom magam. Ha valaki ismerkedne velem, megtalál az arashikusari6@hotmail.hu címen (MSN, e-mail), esetleg kommentelhet is. Minden kedves blogolvasót szívesen látok itt. Akinek pedig nem tetszik amit csinálok, annak nem kell hozzászólnia.
Köszönet: Richie
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hexxasite.blog.hu/api/trackback/id/tr643517362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása